Великі зміни у житті

1 Жовтня, 2020

Все літо я жалілася на спеку, так і не зорганізувала авторський тур в Карпати чи будь-яку країну с відкритими кордонами, так і не запустила свій бренд, ми з чоловіком дуже обережно ставились до кожної мандрівки, я була значно менш активна у всіх своїх справах, не займаюсь малюванням і останнім часом буваю кардинальна у висловлюваннях своєї думки, ще й роблю купу помилок в текстах.

На все це є причина… Скоро нас буде троє:)

Я не стану перетворювати свій блог на мамаблог але як не крути, тепер це частина мене, моєї родини, нашого життя, як і подорожі – частина мого життя. Намагатимусь зберігати баланс, як у житті, так і тут.

І, звісно, вагітність не означає, що подорожей не буде. Після цієї новини ми вже двічі їздили в Карпати, я організувала експедицію півднем України, були численні одноденні виїзди околицями Києва, подорож Балканами на автомобілі.

Авторські тури, звісно, відкладаються до наступного року, тепер не тільки через закриті кордони, адже мені деякий час буде не по силах власний звичний шалений темп мандрівок і відповідальність за команду. А також, тепер не можна нервувати, носити важке, навіть весь набір своєї фото техніки, підійматися в гори, їсти деяку улюблену їжу і не зовсім здорові перекуси…

Минулі місяці мене нудило, було важко довгий час перебувати на ногах, могла піти спати о 2й дня і не спати пів ночі, концентрація уваги іноді була повністю відсутня а голова тріщала так, як ніколи в житті, то спекотно то холодно, то в туалет то спина болить…було не просто. Буде не просто. Але вагітність – не хвороба, і не привід зачинитися вдома.

Світ рухається далі, і ми разом з ним.

Що я в біса роблю?

Вам також сподобається

Коментарів немає

Залишити коментар